torstai 10. marraskuuta 2016

Kortteja tarjolla!

Kirjamessuja varten painatimme pienen erän mainoskortteja, joita jaoimme torstaina messukävijöille. Siitä syntyi idea, että mitä jos kortteja painattaisi vielä hieman lisää ja jakaisi niitä, tai jopa jättäisi niitä, eri paikkoihin. Tästä kehkeytyi suunnitelma 'löytäjä saa pitää'. Veisimme kortin johonkin, esimerkiksi kahvilaan tai kirjastoon, julkaisisimme kortin sijainnista tiedon sosiaalisessa mediassa ja halukas henkilö tai satunnainen ohikulkija sen voisi sieltä sitten itselleen ottaa.

Ensimmäinen kortti jäi Tampereelle, Tallipihan kahvilaan. Vastaanotto oli heidän puoleltansa aivan mahtava ja innostuimme ideasta. Siinä samassa tuntui myös hullulta, että tarjolla on vain yksi kortti. Helsingin Annantalolle jäikin useampi kortti löytäjäänsä odottamaan. Seuraavaksi kortteja oli tarjolla Oulussa Tähtijätskissä. Taas yhteistyö oli mitä parhainta ja kortteja jäi oikein useampi tiskille jakoon.

Osan korteista olemme vain jättäneet eri paikkoihin, asiasta missään ilmoittamatta. Nyt niitä on enää pari kappaletta jäljellä ja loputkin kortit on varmasti jaettu lähipäivien aikana. Suunnitelmissamme on, että painattaisimme vielä pienen erän erilaisia kortteja, toisen malliston. Mielenkiintoista ja tavallaan harmillista on, että emme saa ehkä koskaan tietää, tavoittaako kortti potentiaalista uutta lukijaa. Mutta toivossa on hyvä elää. Ja onhan tällainen piilotusleikki aivan mahtavaa ajanvietettä, vaikka löytäjiä ei pystykään näkemään. Kuvitelmissamme löytäjät ilahtuvat kortista. Ja siinä on suuri kannustin jakaa vielä vaikka kuinka monta korttia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti